Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

ManchaPod

Xarxa de podcasts tertúlia multitemàtics

{Mecenes} Newsletter ago.2023 [CA]

—Nova projekto en ManchaPod —Nou projecte a ManchaPod —Nuevo proyecto en ManchaPod
Com esteu, benvolguts metazoos triblàstics? Aquí teniu les novetats de la xarxa ManchaPod. Si doneu suport a la nostra xarxa de pòdcasts, aquesta informació és una primícia per a vosaltres.

—Neix un nou projecte a Manchapod: Neix una nova manera d'interaccionar amb  Manchapod
És per a mi un goig presentar-vos el nou pòdcast «Guaita!». És un projecte que vaig estar rumiant abans de crear «Explica'm, Tresor». Tanmateix, em venia de gust continuar amb el projecte de les tertúlies que és «Explica'm, Tresor». «Guaita!» es publicarà en el mateix fIux que «Explica'm, Tresor» però també tindrà el seu propi flux. Segueix atentament aquesta newsletter per no perdre't la seva creació i publicació.
I què hi haurà a «Guaita!»? I com pots interaccionar amb ell? «Guaita!» serà una col·lecció d'episodis de pòdcasts monotemàtics on explicaré temes relatius a la ciència, la cultura, les llengües, la història, humor... no sé. Hi haurà moltes idees. Ho prometo. I tu podràs participar de la següent manera:
—Si ets mecenes de primer nivell "PISTO", sabràs quin és el següent tema a tractar.
—Si ets mecenes de segon nivell "MIGAS", podràs votar el teu tema preferit per ser tractat però... PERÒ...
—...Si ets mecenes de tercer nivell "GACHAS" (el més saborós de tots), tractaré un tema que tu em proposis a mi (s'entèn, si no està fora del meu coneixement o capacitat i sempre que mantigui el respecte per la llibertat i els drets humans).

—Torna la segona temporada de "Sesión Golfa"
Es poden escoltar. cada dimecres i en castellà, els episodis de la segona temporada de «Sesión Golfa», les reflexions sobre feminisme que no son només per a dones sino que també ho son per a homes o persones de gènere no binari, agènere o gèneres fluïts.
https://linktr.ee/sesiongolfa


Gràcies per la teva atenció!
Fins aviat!